MultiApro.com

Saját apróhirdető ingyen, percek alatt!

Hirdessen itt

 


<< Vissza   FŐOLDAL


Ossza meg, lájkolja és keressen vele

Idő hiányában nem bírom tovább művelni kedvenc gyümölcsösömet. Termő gyümölcsös eladó közigazgatásilag Balatonkenesén, de a valóságban megközelítése Balatonfűzfőről!

Balatonkenesétől kb. 8 km-re van! 1998-as telepítésű, az eredeti telepítési engedély hiteles másolata megvan. A kert körbekerítve, csendes helyen van, aszfaltúttól kb. 400 m-re.

Nincsenek szomszédok. Csak az út túloldalán vannak nyaralók. A telken egy kéthelyiséges, nyáron kellemesen hűs pincelakás található (kb. 30-40 m2) teljes felszereléssel, biztonsági vasráccsal, villannyal, vaskályhával, főzőfülkével. Föléje akár faházat is lehet építeni. Víz (kút) is van, melyből szivattyúval lehet a vizet kiemelni. A kút mellett 4, 5 m3-es víztartály található a locsolás megkönnyítésére. A locsoláshoz tömlő is van. A pincénél ciszternába lehet vizet gyűjteni, és több (6 db) 1 m3-es műanyagtartály is van. A pince mellett árnyékszék található. Mellette kocsibeállónak alkalmas fedél található. A másik oldalon szőlőlugas paddal a pihenésre. A kert felső részéről látszik a Balaton, lehet gyönyörködni a panorámában! Az épület mellett satupad az apróbb munkák, javítások elvégzéséhez. Egy rendszám nélküli utánfutóval a telken belüli vízszállítás stb. megoldható.

A gyümölcsösben 120 fa található, kb. 20 diófa, 20 mandulafa, a többi alma, körte, szilva, birs, cseresznye, meggy, sárgabarack, naspolya, szelídgesztenye, mogyoró, őszibarack, szeder, eperfa, szamóca és kb. 50 m-nyi kordonos borszőlő. A gyümölcsösben van egy régi munkás fa lakókocsi (70-es évekbeli), mely lakható (ágy, szekrény, tűzhely stb.). Néhány szerszámot, eszközt is adok: létra, karos metszőolló, vizestömlők, villamos hosszabbítókábelek: 3×100 m, kannák, szivattyúk, szerszámok, a pince berendezési tárgyai stb.
A területet vegyszermentesen gondoztuk, folyamatosan ápolt, nyírt, metszett, karbantartott. Trágyázva is voltak a fák az elmúlt egy-két évben.

Új ültetésű fák is vannak, melyek hamarosan termőre fordulnak. Azonnal birtokba vehető, és élvezheti a természet szépségét: a reggeli napfelkeltét, élvezheti a csendet, nyugalmat. Ha megfáradt, pihenhet a kertben, csodálhatja a madarakat stb.

Igény esetén külön alku tárgyát képezheti egy MT8-132-2 (TZ4k) típusú, 1994-s 21 LE-s kéthengeres dízel, igen szép állapotú kistraktor is a szárzúzójával.
A fentebbi gép ára nem része a vételárnak!
Az ár irányár!
Kérésre küldök fotókat is!
beépíthetőség: 1%, (max. 800 m2) besorolás: Má-1, max 5 m épületmagasság

Kategória:Ingatlan, ház, lakás

Város: Balatonfűzfő

Megye: Veszprém

Telefon: 20/9892-759

 Üzenet küldése a hirdetőnek >>

nagy gyümölcsös eladó a Balatonnál

Hirdetés azonosító: 8367666 

Feladva: 2020.09.12- 14:11

Lejár: 2020-10-10

Előre sorolás


Beküldés moderálásra, szabálysértő hirdetés bejelentése

.
×Kiemelt hirdetések

Gyermek, -és dédi szitter


Taxivállalkozói képzés

Könnyű betanított gyári munka


Kondenzációs kazán csere


HP adapter- kábel
1.400 Ft


Hasonló hirdetések kiemelt partner oldalainkról:

Facebookon megosztott kiemelt hirdetések
70.671 megjelenés az elmúlt 24 órában 3.750 partner oldalon - VIP Banner hirdetés
Hirdessen itt

 

Főoldal  | Hirdetés feladás | SUPERApró -Minden ami (apró)hirdetés 

 

További hirdetések a központi rendszerből  |  Legrissebb hirdetések


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2020 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket